23 травня біля Меморіалу «Герої не вмирають», загиблим воїнам АТО, героям Майдану та воїнам повномасштабної війни з росією відбулося урочисте зібрання, присвячене Дню Героїв «Помолімось за Героїв всіх віків».

Дійство організували працівники культури Підволочиської селищної ради.

Всечесні отці відправили панахиду за загиблими Героями України, після чого присутні поставили квіти до Меморіалу «Герої не вмирають».

Також за дорученням сьогоднішнього зібрання було делеговано представників громади та покладено квіти від вдячних нащадків до пам’ятника Тарасу Шевченку, до могили воїнів Української Галицької армії, до могил Андрія та Романа Шептицьких, Віталія Промовича, Сергія Кушніра, Юрія Лопушанського, Руслана Водолазького, Ярослава Бойка, Сергія Копотілова, Івана Шевченка, Юрія Баранецького, Тараса Біленького, Ігора Геми, Володимира Пилипіва, до могил братів Олексія та Андрія Решетняків, Давиду Єгорову. Також – до меморіальних дошок: воїну УПА, члену ОУН Павлу Зайцю та зв’язкової УПА Ольги Ромілович, до погруддя українському політичному діячеві, ідеологу і теоретику українського національного руху ХХ століття, голові Проводу – Степану Бандері, пам’ятних дошок загиблих героїв…

Пам’ять про героїв України назавжди залишиться у наших серцях.

Велика подяка усім, хто прийшов вшанувати світлу пам’ять наших героїв.

Слава Україні!

Слава Героям!