У Тернопільській обласній клінічній лікарні відкрито оновлений операційний блок на п’ять операційних залів. Це черговий крок у рамках покращення стандартів надання медичних послуг та оновлення відділень лікарні згідно з сучасними медичними вимогами та технологічними стандартами.

Новий операційний блок “А” складається з п’яти залів: ургентна операційна – операційна невідкладних станів, проктологічна операційна, операційна абдомінальної хірургії (операції на черевній порожнині), торакальна хірургія (операції на грудній клітці) та урологічна операційна.

За словами завідувача операційним відділенням Володимира Бурковського, кожен зал працює автономно і оснащений сучасним медичним обладнанням, включаючи функціональні столи, камери відеоспостереження, професійні операційні лампи,необхідні для стерилізації медичних інструментів – автоклави, миючі машини.

Дуже важливо, що все в одному місці“, – наголосив Володимир Бурковський. “Це дозволить нам надавати нашим пацієнтам ще кращу допомогу.

Відкриття нового операційного блоку – це значна подія для Тернопільської області. Це дозволить лікарні надавати більш якісну та доступну медичну допомогу більшій кількості людей.