Вчора, 3 липня,  на театральному майдані Тернополя, ілюзіоністи Сафронові мали продемонструвати свій головний фокус. Година початку дійства зазначалась о 21.00. Чимало мешканців та гостей міста в очікуванні масштабного і феєричного шоу зібрались в домовленій годині.

Підготовка до зйомок передачі розпочалась велично: ліхтарями і софітами освітили драматичний театр  й площу, встановили апарати, що випускають штучну пін, стійку для виконання фокусу.

—Я почула, що тут демонструватимуть фокус брати Сафронові і взяла своїх двох синів, аби вони подивились на це дійство. Адже, невідомо коли ще таке у Тернополі повториться. Отож, в 9 вечора ми вже були на площі, чекали-чекали, аж в 22.30 вийшли працівники Нового каналу і повідомили, що шоу розпочнеться через годину. Мене це дуже обурило, тим паче, що 6-річний син вже дуже хотів спати і ми розчаровані поїхали додому. Ще й прийшлось брати таксі, бо маршрутка не приїхала, – розповідає тернополянка Мар’яна Гудима.

Проте, не усі тернополяни розійшлися. Решта ж вирішила вистояти до кінця і таки дочекатися шоу, але фокус не показали ні через годину, ні через 2. Аж близько 2 години ночі нарешті почали знімати шоу ілюзіоністів. На площі голосно лунала музика, та було чути вибухи піротехніки. Проте, знімали їхнє «чудо» частинами, тому більшість просто не зрозуміли його суть. Адже побачити цілісну картинку усього, що відбувалось можна буде лише після монтажу і обробки відео.

 

 

Олена Лисиця

Від admin