Відомі ілюзіоністи три брати Сафронові провели два дні у нашому місті. Фокусники завітали до Тернополя 2 і 3 липня аби відзняти тут чергову серію  програми “Україна чудес”. Окрім нашого міста, участь прийматимуть ще 15 міст України. Відомо, що перед цим вони вже побували у Івано-Франківську, Ужгороді і Мукачево.

У Тернополі брати-ілюзіоністи показуватимуть фокуси просто на вулицях міста. Де саме вони показували дива ніхто, крім них самих, не знав. Тож будь-хто міг зустріти їх на одній із вулиць. Особливий аншлаг спрчинила їхня поява 2 липня, коли Сафронові з’явились на набережній Тернопільского ставу. Там, у супроводі міського голови сергія Надала, вони показала тернополянам свій перший фокус, в якому задіяли піджак мера, приховавши його хитромудрим способом від глядачів.

Братам дуже сподобався Тернопіль на фотографіях, а вживу видався ще красивішим. А наш став нагадав їм Швейцарію.

— Коли ми вибирали 15 міст для передачі, то особливу увагу звернули на ваш Червоноградський замок, тут ми вже відзняли декілька наших трюків. Біля вашого озера зробимо кілька небезпечних трюків, які до нас ще ніхто в світі не робив. Зараз не можемо “розкрити усіх карт”, — боїмося зурочити, раптом щось піде не так і лише розчаруємо публіку, — пояснює Сергій Сафронов.

Брати сафронові пообіцяли, що покажуть усім наскільки Тернопіль чарівне місто, як легко в ньому творити добру магію.

Зустрічали ілюзіоністів не лише коли вони займались своїми трюками, але й просто коли вони відпочивали. Так, середній з братів, Сергій, зайшов випити пива в одну з пивних палаток біля готелю “Тернопіль”. Там він спокійно, без зайвої уваги тернополян, пив тернопільське пиво і розмовляв із знімальною групою “Нового каналу”.

 

 

 

Олена Лисиця

Тернопільська Липа

Від admin