Протягом 2 грудня на базі Україно-нідерландського факультету економіки та менеджменту відбулася шоста студентська наукова конференція на тему: « Проблеми організації праці менеджера» , учасниками якої стали студенти третього та четвертого курсу УНФЕМ.

Варто зауважити, що цього року тематика доповідей була надзвичайно різноманітною, адже участь брали як студенти із спеціалізації « Менеджмент» , так і майбутні маркетологи під керівництвом доцента кафедри Ділової організації та організаційної поведінки Батрин Наталії Володимирівни.

Аудиторія дізналася   про культурологічні аспекти поділу соціуму та мистецтво переконання, генерацію-Y та особливості переговорів з німецькими партнерами, властивості хорошого веб-сайту та самовдосконалення, а також про систему постановки й досягнення мети та політичний Інтернет-маркетинг.

Усі без винятку презентації були виконані на високому рівні, а результати конференції наступні:

– І місце:             Денисюк Денис (МУН-31);

Мартинишин Володимир (МУНІД-32);

Івасюк Володимир, Лукова Юлія (МУНІД-41);

Щербакова Анастасія (МУНІД-41).

– ІІ місце:           Кушнір Мар’ яна, Кузів Мар’ яна (МУНІД-41);

Головенко Назар (МУН-31);

Божик Олег (МУНІД-32).

– ІІІ місце:         Пелех Ігор, Дручик Юлія, Гриник Тетяна (МУНІД-41);

Болухатий Костянтин, Королевич Роман (МУНІД-41).

Підсумовуючи, можна сказати, що студентами Україно-нідерландського факультету економіки та менеджменту вкотре був отриманий потрібний досвід систематизації наукової інформації, підготовки та дизайну презентації та англомовного публічного виступу.

Україно-нідерландський факультет економіки та менеджменту

Від admin