25-26 червня вперше у Тернополі відбуватиметься парад наречених.Участь у цьому дійстві можуть взяти заміжні пані, так і  дівчата, які тільки мріють про весілля. Для цього потрібно  лише зареєструватися на сайті www.paramoloda.ua. До слова, реєстрація розпочнеться у травні.

– Парад наречених дає жінкам можливість одягати весільні сукні щороку і не важливо, заміжні вони чи ні, – розповідає один із співорганізаторів параду наречених Юрій Шкільняк. – Для заміжніх пані – це прекрасна нагода згадати  найкращий день у житті, а для дівчат – можливість на кілька годин стати щасливими  нареченими.

За словами Юрія Шкільняка, парад наречених проходитиме центральною частиною міста – по вулиці Руській, а «відправним» пунктом стане острівець Закоханих на  Тернопільському ставі. Організатори свята обіцяють феєричне видовище.
– Окрім самого параду, у ТЦ «Подоляни» відбудуться  конкурси, на яких наречені виборюватимуть титул «Наречена – 2011», які окремо відбуватимуться для заміжних пані, так і для незаміжніх дівчат, – пояснює Юрій Шкільняк.
Під час конкурсів присутні зможуть ознайомитися із  виробниками весільної індустрії Тернополя. Свою продукцію представлятимуть весільні агенції, салони краси, фотографи, відеооператори, майстри кондитерських виробів, словом, усі хто має стосунок до організації весілля.
– Така виставка – прекрасна нагода для наречених, які збираються одружуватись, – каже пан Юрій. – Вони можуть ознайомитися із усіма весільними послугами в одному місці, не витрачаючи час на переїзд.
До речі, перший парад наречених в України відбувся у Львові 8 березня 2008 року, у ньому взяли участь понад 40 наречених.

Тетяна КУЗІВ

Від admin