Руслана в черговий раз дозволила собі побешкетувати.
Саме з цієї нагоди 11 квітня на одній з провідних радіостанцій (Гала радіо) ексклюзивно стартувала прем’єра нового синглу Руслани “ВАУ”,слідом за якою, 15 квітня, пісню почує вся Україна, повідомляє сайт співачки.

Руслана: “ВАУ” – це одна з найкоротших назв пісні в моїй творчій кар’єрі. Тепер моє нове “ВАУ”, схоже, має всі шанси посунути сакраментальне “ГЕЙ”. Найголовніше – те, що в пісні, а, у першу чергу, в її назві, звучить емоційний вигук, і він максимально передає настрій трека в цілому”.

Саме з “ВАУ”, а в англійській версії – “I’ m So Amazing”, почалося створення нового музичного і сценічного іміджу Руслани.
В кліпі на пісню, зйомки якого відбулися в березні, а прем’єра відбудеться 15 квітня в програмі “Сніданок з 1+1″, Руслана з’явиться у новому сценічному іміджі, навіть одразу в двох: вуличний fashion в стилі хіп-хоп та гламурні 80ті в стилі диско. І викличе на танцювальну дуель… саму себе!

Абсолютно нову претензійну танцювальну постановку на пісню “ВАУ” за участю балету “MyWay” Руслана презентує на наймасштабнішому шоу країни у рамках прем’єри свого флешмобу.

Крім того, частиною пісні став “Марш Чорномора” з опери Глінки “Руслан і Людмила” – один з найпопулярніших і найвпізнаваніших у світі слов’янських мотивів. Такий музичний хід виявився виграшним. Практично, хід королевою.

Судячи з відгуків американських творців треку, серед яких володарі Grammy Awards: легендарний Rustee Allen (король бас-гітари і засновник стилю Slap) і Brian Collier, барабанщик Carlos Santana, Lauryn Hil, у “ВАУ” є усі шанси стати «коронною стравою» радійних плейлістів та ефірних мереж цього літнього сезону.

 

P.S. Десять головних “ВАУ” нового синглу Руслани:

– “ВАУ” – одна з найкоротших назв пісень в творчості Руслани.

– Мікс трека робив звукорежисер Майкла Джексона.

– Пісня написана Русланою в творчому тандемі з Олександром Ксенофонтовим (лідером гурту TFC і чоловіком співачки) та Владом Дебрянским (Jack Spade), гітаристом гурту TFC і ко-продюсером синглу.

– Запис треку в Лос-Анджелесі спродюсував саунд-продюсер KatyPerry та Pink.

– Ритм-секція треку спродюсована легендарними володарями Grammy – Rustee Allen і Brian Collier.

– Бек-вокали записані вокалістками, що співпрацюють з Celine Dion, Whitney Houston, Chaka Khan і Toni Braxton.

– Реп для української версії пісні начитав співак, продюсер і чоловік відомої української співачки.

– Масштабний кліп на пісню був знятий у вигляді танцювального баттл.

– Презентація синглу відбудеться на наймасштабнішому шоу країни у супроводі баттлу більше 1000 танцюристів.

– Готується спеціальна балкано-карпатська версія пісні від культового європейського продюсера.

 

Фото з сайту Руслани.

Від admin