У Тернополі визначили кращі автобусні маршрути. За заявками місцевих мешканців визначили трьох переможців – маршрути №№ 5, 13, та 19. Їх обирали самі ж тернополяни, тому, як запевняють чиновники, його результати є цілком об’єктивними. При цьому, головна увага акцентувалася на якості обслуговування пасажирів.

Конкурс «Найкращий автобусний маршрут міста Тернополя» тривав близько місяця. Упродовж цього часу тернополяни надіслали близько сотні усних та письмових заявок.

– Оголошення про конкурс були розміщенні на сайті міської ради, в ЗМІ та безпосередньо у громадському транспорті. Окрім того, діяв спеціальний номер телефону. Усі заявки місцевих мешканців реєструвалися. Далі було проведено перевірку, чи попередньо дійсно не було порушень за цим маршрутом. Переможців конкурсу обирали за чотирьма критеріями. Зокрема, за виконанням графіку рейсів, санітарним станом автобуса, за вічливістю водія і його уважністю на громадських зупинках, – розповів начальник міського управління транспорту і зв’язку Ігор Мединський.

Отож, кращими автобусними маршрутами визначили: маршрут №5 – перевізник КП «Тернопільміськавтотранс», маршрут № 13 – перевізник ТОВ “Мега-сервіс” і маршрут  №19 ТОВ “Менс-авто”. Влада відзначила переможців досить традиційно і примітивно – грамотами, які вже стали звичним методом у практиці чиновників.

 

Юля Квітка

Тернопільська Липа

Від admin