Теребовлянську лікарню відвідали представники медичних коаліцій із Чернігівської, Чернівецької, Калуської, Калинівської та Київської громад.

Візит відбувся в рамках ініціативи «Обмін досвідом медичних закладів під час війни», організованої благодійним фондом «Пацієнти України».

Особливістю події став формат «коаліції», де кожну громаду представляли: представник органу місцевого самоврядування, менеджменту лікарні, громадської організації громади.

Учасники прослухали презентацію про шлях розвитку Теребовлянської лікарні та її роботу під час війни, здійснили оглядову екскурсію всіма структурними підрозділами закладу, ознайомилися з взаємодією лікарні з органами місцевого самоврядування, обмінялися контактами та ідеями.

Теребовлянська лікарня висловлює щиру вдячність Оксані Мусієнко за довіру та вибір їх закладу як прикладу серед лікувальних закладів Тернопільської області.

Впевнені, що завдяки таким комунікаціям та обміну досвідом можливо побудувати ефективну, доступну та якісну охорону здоров’я в Україні!