Завдяки сприятливим погодним умовам у Тернополі продовжуються роботи з ремонту дорожнього покриття, прибудинкових територій та пониження ділянок перед пішохідними переходами.

Зплановано провести підготовку ремонтних карт (фреза мала) на вул. Василя Ярмуша та влаштування асфальтобетонного покриття за адресами: вул. Подільська, вул. Микулинецька та вул. Кирила Студинського.

Також у місті розпочато роботи з пониження ділянок перед пішохідними переходами за двома адресами: вул. Бережанська (в районі будинку №47) та вул. Володимира Лучаковського (примикання до вул. Бережанська). Наразі на цих ділянках триває розбирання асфальтобетонного покриття тротуару.

Реконструкція інженерних мереж триває на вулиці В’ячеслава Чорновола, де ведуться роботи з влаштування траншеї, труб, засипання траншеї піском та влаштування колодязів.

Окрім того, продовжується відновлення прибудинкових територій та міжквартальних проїздів за адресами: вул. Олени Теліги, 9, вул. Новий Світ, 93-95, вул. Тараса Протасевича, 10-А, та бульв. Данила Галицького,3А.

Додамо, в рамках поточного ремонту розпочались роботи з заміни аварійної ділянки дощової каналізації на вул. Промисловій (від фабрики меблів «Нова» та до кільця на перехресті вул. Текстильна – просп. Злуки). Роботи триватимуть до 26 червня.