14 березня, близько 20:00, поліцейський офіцер Білецької громади Юрій Яржемський помітив на автодорозі підозрілий автомобіль Audi, що порушував Правила дорожнього руху. Зупинивши транспортний засіб, офіцер виявив, що водій перебуває у нетверезому стані.

Результат тесту на алкогольне сп’яніння за допомогою приладу “Драгер” шокував: вміст алкоголю в крові водія майже в 8 разів перевищував допустиму норму!

Перевірка документів також виявила, що водійське посвідчення чоловіка – підробка. Згідно з базами даних, він ніколи не мав права керувати транспортними засобами, що й сам підтвердив, зізнавшись у придбанні фальшивого документа.

40-річний житель села Великий Глибочок отримав адміністративний протокол за статтею 130 КУпАП (керування транспортним засобом у нетверезому стані).

За фактом використання завідомо підробленого документа розпочато кримінальне провадження за частиною 4 статті 358 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від штрафу до двох років обмеження волі.