У Тернопільському національному медичному університеті 30 січня 2024 року відбулося урочисте відзначення найкращих студентів 2023 року. У конкурсі, який проводився в рамках проєкту «Кращий студент року», взяли участь студенти денної форми навчання 1-6 курсів.

Переможцями у різних номінаціях стали:

У номінації «За відмінні успіхи у навчанні» – студентка шостого курсу медичного факультету Наталія Гнатьо, яка має найвищий середній бал за 2023 рік.

У номінації «За вагомі досягнення в науковій роботі» (премія імені І.Горбачевського) – студентка шостого курсу Тетяна Подільська, яка опублікувала наукову статтю в міжнародному журналі, брала участь у міжнародних та всеукраїнських наукових конференціях, отримала дипломи за перемогу у конкурсах наукових робіт.

У номінації «За вагомі досягнення в розвитку культури» – студентка шостого курсу Яна Чайка, яка організувала патріотично-культурну роботу з молоддю у військово-патріотичному таборі «Подільсько-Волинська Січ», турнір пам’яті Героя України Тараса Бучка з міні-футболу та підготувала матеріали для посібника «Історія України».

У номінації «За вагомі досягнення у спорті» – студентка першого курсу Ольга Татарин, яка здобула розряд майстра спорту України зі спортивної гімнастики.

У номінації «За активну волонтерську діяльність» – студент четвертого курсу Назарій Крулик, який є організатором проєктів допомоги сім’ям, які перебувають у важких життєвих обставинах, популяризації донорського руху серед студентів ТНМУ та допомоги дітям гематологічного відділення дитячої лікарні.

У номінації «За активну громадянську позицію» – студентка першого курсу Світлана Березна, яка є інструктором курсів з тактичної медицини для військовослужбовців і працювала під час евакуації цивільного населення і поранених військових.

Ректор ТНМУ професор Михайло Корда привітав переможців конкурсу та побажав їм нових досягнень, успіхів і миру в нашій країні.