Благодійне музично-мистецьке дійство «Сковорода: Монологи. Зерно мудрості» проведе у суботу, 10 грудня 2022 року, Муніципальний Галицький камерний оркестр. Відбудеться захід в Українському домі «Перемога». У програмі прозвучать вокальні твори сучасного композитора Олександра Маноцкова на вірші українських поетів – від Григорія Сковороди та Тараса Шевченка до Василя Стуса та Сергія Жадана. Виконає їх у супроводі Галицького камерного соліст Муниціпального камерного хору «Київ» Петро Пшеничний.

Разом із тим, на глядачів чекає ціла театралізована музична дія, у якій Петро в образі Григорія Сковороди шукатиме сенс життя, а також свої знання та бачення світу роздаватиме глядачам у вигляді зерен мудрості. Це відбуватиметься як в образному значенні цього процесу – цитуючи уривки із філософських праць Сковороди, так і в цілком реальному. А допоможуть йому у цьому актори пластичного модерн театру «Квадрат Індивідуальності».

Розпочнеться дійство 17 годині. Запрошуються усі бажаючі – шанувальники музики, слова та танцю. Вхід вільний.

Наголошуємо, що цей захід є благодійним для підтримки ЗСУ, відтак усі зібрані добровільні пожертви будуть передані на потреби наших воїнів.

Живий звук.

Від admin2