Високопосадовці та політики, а також депутати різних областей, попереджують звичайних українців про дуже складний опалювальний сезон. Значна частина розподільчий газових вузлів, а також електростанцій, знаходиться під тимчасовою окупацією. Забезпечити опаленням домівок мешканців прифронтових територій буде надто складно, що пов’язано з пошкодженим газових ліній та здорожчанням енергоресурсів. Голови міських адміністраціїй Києва та Львова, попередили містян про можливі складнощі під час опалювального сезону, та закликали мешканців запастися дровами та твердими енергоресурсами. Але що робити мешканцям звичайних багатоквартирних будинків? Для забезпечення будинку опаленням знадобиться доступ до електроенергії. Використовуючи електричні обігрівачі та конвектори, можна обійтися без газу.

Найкращі резервні джерела живлення

Значна кількість будинків мають дуже стару проводку, яка не розрахована на величезні навантаження. Це в свою чергу може спричинити пожежу та коротке замикання. Щоб знизити навантаження на систему електропостачання, можна використовувати зарядну станцію EcoFlow RIVER Pro, детальна інформація про яку представлена на сайті https://kapitan.ua/zaryadnaya-stantsiya-ecoflow-river-pro-720-vtch/. Це чудове резервне джерело постачання електроенергії, яке дозволяє одразу підживлювати 9 приладів. Звичайно, мова не йде про надто потужні прилади, які потребують величезної кількості електроенергії. Такий прилад здатний забезпечити постійну роботу протягом півтори години звичайної електричної плити, що дозволить швидко приготувати їжу.

На відміну від звичайних генераторів, які потребують витрат на купівлю бензину або дизелю, портативна станція EcoFlow RIVER Pro заряджається від звичайної електромережі. Для повного зарядження станції достатньо півтори години. Виконувати зарядку станції можна, використовуючи на лише звичайну розетку, але й автомобільний акумулятор.

Сфера використання та переваги EcoFlow RIVER Pro

Станція EcoFlow RIVER Pro – це не лише чудове резервне джерело живлення електроенергію, але й незамінний прилад, який може використовуватися туристами та військовими, людьми, що мешкають далеко від міста.

Сфера використання:

  • За допомогою станції EcoFlow RIVER Pro можна здійснювати не лише живлення звичайних побутових приладів, які допомагають готувати та зберігати їжу, але й заряджати електроніку.
  • Це чудовий прилад для військових, щоб здійснювати заряджання акумуляторів безпілотників, планшетів та ноутбуків.
  • Ще одна перевага станції EcoFlow RIVER Pro у повній екологічності. Для забезпечення роботи приладу не потрібно використовувати дизель або бензин.

Якщо немає доступу до звичайної розетки чи автомобільного акумулятора, здійснити зарядження приладу можна, використовуючи портативні сонячні батареї. Це чудовий варіант для Південних регіонів України, де зазвичай дуже багато сонячного проміння навіть взимку.