Представниками Тернопільського районного управління проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу в населених пунктах Тернопільської МТГ. В рамках заходу проведено зустрічі з старостами старостинських округів, де рятувальники наголосили про заборону спалювання сухої рослинності, нагадали про адміністративну відповідальність передбачену законодавством України за такі правопорушення, та вручили інформаційні листівки на протипожежну тематику.

Відвідали фахівці районного управління і центр паліативної допомоги відокремленого підрозділу КНП “Міської комунальної лікарні №3”, розташований в селі Малашівці Тернопільського району. Медичному персоналу та пацієнтам було роз’яснено основні вимоги правил пожежної безпеки для закладів охорони здоров’я з цілодобовим перебуванням людей, відпрацьовано порядок евакуації людей з приміщення на випадок виникнення пожеж та інших надзвичайних ситуацій, а також продемонстровано порядок приведення в дію первинних засобів пожежогасіння (вогнегасників).

Без уваги не залишилися і місцеві храми, які рятувальники оглянули та надали рекомендації щодо покращення їхнього протипожежного стану. З настоятелями та обслуговуючим персоналом було проведено протипожежні інструктажі та вручено листівки інформаційного характеру з основними вимогами правил пожежної безпеки для культових споруд.