25 квітня, відзначає свій 100-літній ювілей мешканець села Серетець Залозецької громади Петро Андрійович Дубина.

– Коли чуєш про те, що хтось відсвяткував сторічний ювілей, підсвідомо починаєш вірити, що чудеса існують. Таку подію можна назвати найграндіознішою в житті не тільки ювіляра, але і всієї громади. Ця людина є очевидцем багатьох історичних подій минулого століття, носієм наших традицій, глибокої життєвої мудрості, – зазначив голова Залозецької громади Андрій Нога.

Зі словами щирих привітань, побажань міцного здоров’я, радості та миру завітали до ювіляра селищний голова Андрі Нога й секретар ради Іван Гершон та староста села Ігор Балтарович, родина, сусіди, односельчани.

– Дивлячись на цього життєрадісного привітного чоловіка, важко повірити, що за його плечима вже сотня прожитих літ. За 100 років Петро Андрійович пройшов нелегкий шлях. Зараз ще й досі радує свою родину своїми здобутками та повагою серед людей, – додав пан Андрій.

Вітаючи із ювілеєм, гості та рідні зичили Петру Андрійовичу міцного здоров’я, родинного затишку і тепла, невичерпної енергії та Божого благословення. Хай доля збагачує Вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням і радістю.

Джерело: Тижневик “Номер один”