Проєкт №98 «Креативний простір: час дій, час змін» представлено на голосування в рамках проєктів Громадського бюджету-2021 у Тернополі. Впроваджуватиметься він на прилеглій території поблизу бібліотеки-філії №8 для дорослих та бібліотеки-філії №4 для дітей, що розташовуються на вулиці Богдана Лепкого, 6. Проєкт спрямований на створення нового мистецько-громадського простору для мешканців мікрорайону «Сонячний» та їх культурного і духовного збагачення.

«Креативний простір: час дій, час змін» передбачає окультурити територію біля бібліотек, облаштувавши там арт-мистецьку локацію для проведення заходів, творчих виставок, зону для перегляду кінофільмів під відкритим небом тощо. Це має стати майданчиком для відпочинку та розвитку творчих здібностей мешканців району, організації та проведення різноманітних культурно-мистецьких заходів на відкритому просторі.

Для цього на прилеглій території буде здійснено ремонт асфальтного покриття, встановлено ліхтарі та стилізовані лавочки, облаштовано зону із доступом до Інтернет-мережі, забезпечено зовнішній доступ до бібліотеки для людей з обмеженими можливостями.

Докладно ознайомитись із проєктом №98 «Креативний простір: час дій, час змін» та віддати свій голос за нього можна за посиланням.

Від admin