В місті Дніпро завершився чемпіонат України з веслування на байдарках і каное серед юнаків та дівчат 2004-2005р.н та 2006-2007р.н. Змагання були заплановані на червень в м. Ковелі, проте, лише на наприкінці серпня, через послаблення умов карантину, стало можливим проведення зазначеного чемпіонату.

 Вісімнадцять веслувальників з КДЮСШ з водних видів спорту Тернопільської міської ради та Бережанської ДЮСШ сформували збірну команду області для участі у чемпіонаті.

Ірина Марцюк виборола на цих змаганнях три нагороди. Дві срібні медалі дісталися Ірині в байдарці-одиночці на дистанціях 200 метрів та 2 кілометри. Ще одна бронза на 500 метрівці.

Срібна та бронзова нагорода у Єлізавети Ліщини. Бронзову нагороду Ліза виборола в байдарці-одиночці на дистанції 1 кілометр, а срібна нагорода Єлізаветі дісталася у парі з Богданою Казмірчук на 200 метрівці.

Бронзова медаль, також, у екіпажу каное-двійки – Ярослава Гасія та Юрія Слюсаревського на 200 метрівці.

Вдало виступила Яна Кушнір. У байдарці-одиночці на 2000 метрів Яна фінішувала п’ятою.

Єлізавета Балик та Дарія Довбня у байдарці-двійці фінішували четвертими на 3 кілометровій дистанції, а на 200 метрівці у екіпажу шостий результат.

Шостий результат у бережанської веслувальниці Олександри Ковальської на 500метрівці у одномісній байдарці.

П’яте місце і у юнаків в байдарці-четвірці на 1000 метрівці( Богдан Гасій, Максим Смерека, Максим Самборський та Дмитро Щирба).

Підготували призерів змагань тренери Ігор Ладика та Валентина Кудрявцева.

Володимир Гикавий – тренер з веслування на байдарках і каное.

Від admin