Різні комахи можуть дошкуляти Вам у будинку чи саду. Якщо шукаєте засіб, який зможе вирішити цю проблему і матиме довготривалий ефект, тоді ідеально підійде «Дракер». Це – засіб швидкої знищувальної дії від повзаючих та літаючих комах виробництва фірми «Vebі» (Італія). «Дракер» має велику кількість переваг, що робить його найпопулярнішим та найефективнішим препаратом у світі в своєму сегменті.

Насамперед, це сучасний ефективний інсектицид новітньої формуляції, який не має аналогів в Україні. Технологія мікрокапсуляції засобу є активною впродовж трьох тижнів, що й забезпечує тривалий захист.

«Дракер» діє на тарганів, мурах, жуків, бліх, павуків, пилових кліщів, комарів, мух, ос, шкідників харчових продуктів. Препарат – без запаху, не агресивний, не містить розчинників, не фітотоксичний. Засіб виготовлений на основі води, відтак готовий до застосування, – підходить для житлових будинків, складів, шкіл, лікарень, підприємств харчової промисловості, причому високоефективний на всіх видах поверхонь.

Отож, в помешканнях використовуйте «Дракер» проти тарганів, мурах, павуків у кутах, вздовж плінтусів, під великою побутовою технікою, меблями, плитою на кухні.

Щоб захиститись від комарів і тарганів, обробляйте препаратом підвіконня і віконні рами, вхідні двері.

Також можна використовувати «Дракер» надворі, аби знешкодити гнізда мурах та клопів. А щоб позбутися комарів, рекомендується обробити водостічні люки та зливні труби.

Аби відігнати надокучливих комах у саду, на присадибній ділянці, і забути про них надовго, обприскайте засобом кущі та живопліт.

«Дракер» можна використовувати також у місцях перебування домашніх тварин для знешкодження бліх, кліщів. Проте не забудьте, що в процесі використання препарату Ваша тварина має бути на безпечній відстані. А перед поверненням чотирилапого друга, після обробки треба почистити територію.

Також перед використанням потрібно пам’ятати: «Дракер» – біоцидний препарат і його використовують із обережністю, тому докладно ознайомтесь з інформацію на наклейці. Не забудьте збовтати пляшечку із засобом перед застосуванням.

Обробляючи делікатні поверхні чи матеріали, протестуйте препарат на частині ділянки.

«Дракер» – ваша потужна зброя у боротьбі проти комах.

Щоб придбати засіб, звертайтесь у Тернополі в магазини мережі «Урожай»: вул.15 Квітня, 15, вул. Манастирського, 48, вул. Руська, 17, кіоски «Урожай» на центральному ринку.

Телефони для довідок (0352) 28-99-98, 51-08-98, гуртовий продаж (066) 759-31-36, (098) 872-22-55

Замовити препарат «Дракер» можна онлайн – в Інтернет-магазині «Урожай»: www.agrogurt.com.ua

Від admin