Тернопільською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно тернополянина за фактом одержання ним 1000 доларів США неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави.

За версією слідства, приватний підприємець пообіцяв за 1000 $ США вплинути на співробітників держустанови, де колись працював,  щодо  ухвалення позитивного рішення про надання у користування громадянину земельної ділянки. Після виготовлення проектно-технічної документації на землю площею 1,7 га для ведення особистого селянського господарства на території, колишній посадовець нагадав власнику ділянки про обіцяну суму за «послуги». Передача грошей відбувалась через посередницю в автомобілі, припаркованому біля автовокзалу міста. Злочин викрито спільно з працівниками СБУ та поліції.

Довідково: Санкція статті КК України за вказане кримінальне правопорушення передбачає позбавлення волі строком до 5 років.

Від admin

2 коментар до “На Тернопільщині колишній посадовець постане перед судом через отримання 1000 доларів США неправомірної вигоди”
  1. Знайшли козла, а я надавав безліч випадків крадіжки земель як державної так і приватної а результат ноль, а хто підписує проект наказу і хто підписує наказ може папа римський, я офіційно заявляю підписує група осіб і самий головний режисер і корупціонер в даних обурутках пан МАЛІНСЬКИЙ, а дальше прошу відслідкувати всі підписи на проекті наказу і поділіть між всіма 1000 доларав і ця особа яку спіймали це блеф і підстава, а підставляють основні фігуранти це Мартинюк, Голик, Левчик і ряд інших. Ці корупціонери і в придачу основний фальсифікатор ДЕРЕВЯНИЙ Славко повинні давним давно сидіти в Чорткові і давати покази по всіх ділянках які розікрали.

  2. Прошу органи поліції і СБУ перевірити законність зміни цільового призначення землі сільськогосподарського призначення (рілля) де побудовано кодеджне містечко “ГОРИЗОНТ” на території Підгороднянської сільської ради і скільки посадавці отримали на лапу за зміну цільового призначення та вилучення із користування с/г ТзОВ 2.0 гектарів землі і станом на сьогодні ніхто не сидить і всі в шоколаді, а там не одна тисяча доларів і скільки потрібно було сплатити за прокладання дороги по ріллі.

Коментарі закриті.