Максим Білий став учасником бойових дій після Майдану. Відправився на Схід добровольцем разом з побратимами. Каже, страху не відчували, адже знали, що йдуть захищати Батьківщину від ворога.

– Місяць часу це було навчання, бойових виходів не було, а потім вже на самий перед, місто Щастя. І там 8 місяців відбули, – каже доброволець Максим Білий.

Максим розповідає бути на передовій й не відчути страху просто неможливо. Але ще гірше — втратити віру в перемогу. На війні Максим познайомився зі своєю майбутньою дружиною. Марія приїхала з Києва. Вона теж була активною учасницею Євромайдану.

Після кількох тижнів підготовки Марія відправилась на Донбас. Майже рік війни у місті Щастя Марія та Максим були один біля одного. Після чого повернулись у Тернопіль і вирішили – будуть разом назавжди. Подружжя переїхало у Купчинці поблизу Тернополя, де своїми силами будують будинок та розпочали власну справу – розводять породистих кролів. Їх у подружжя близько 300. Привезли пухнастиків з Словаччини, Польщі, Німеччини.

Роботи ще багато, але молода сім’я переконує – разом можуть здолати усе.

6b051078826a44b185397c6d9039a180929fe460

Джерело: Доба

Від admin