Часник залишається у дефіциті і цієї осені на Тернопільщині. У магазинах продають в основному імпортний продукт, відтак його ціна висока – від шістдесяти гривень за кілограм.
Нестачі жодних сільськогосподарських продуктів на Тернопільщині немає, – запевняють у департаменті агропромислового розвитку ОДА. А ціноутворення зумовлює ринок. Втім, тернополяни другий рік поспіль спостерігають за ростом цін на часник, пише ЗЗ
«Часник часто використовую у приготуванні їжі. Неприємно дивують ціни. Досить дорогий продукт. У супермаркетах вартує часник від 60 гривень за кілограм, а весною і на початку літа коштував – понад сто гривень за кілограм. Чому так дорого, не розумію», – каже тернополянка Галина Миколюк.