Сьогодні, 26 липня, о 19:00 у тернопільській галереї «Бункермуз» розпочнеться відкриття виставки Дмитра Куровського «Захисна плівка».

До проекту ввійшли роботи останнього десятиліття, виконані в техніках олійного та акрилового живопису, асамбляжу та цифрового мистецтва, основним мотивом яких є психоделічне переосмислення образів популярної культури: від побутових предметів до ключових осіб музики та кінематографу.

Дмитро Куровський — художник і музикант, лідер мультимедійної формації «Фоа-Хока», він уже багато років працює на перетині таких стилів як поп-арт і арт-брют, безперервно експериментує з новими матеріалами.

Творчість цього митця є одночасно своєрідним вираженням ідейного змісту українського рок-андерграунду та рецепцією болючої та драматичної сучасності, яка попри все залишає надію на краще майбутнє.

Дмитро Куровський народився у 1971 році в Чернігові. Закінчив Харківський інститут мистецтв ім. Котляревського в 1994 році. Автор багатьох виставок і перформансів в Україні та за кордоном.

45a21ef2f604423e52a6d23700e623d885cac527

Від admin