Заміський стаціонарний оздоровчий табір «Сокіл» для дітей та учнівської молоді, що в селі Чорний ліс Збаразького району, завітали 21 червня 2019 року працівники Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Із самого ранку діти з нетерпінням чекали на спортивне свято. Різноманітні цікаві спортивні випробування – десять естафет на швидкість спритність та влучність захопили всю увагу як тих, хто змагався, так і вболівальників. 

Майже дві години години  хлопці та дівчата змагались між собою за перші місця у кожній естафеті. Кожен учасник вибирав ті спортивні випробування, які йому більше  до вподоби та виявляв, до якого виду спорту має здібності та що більше подобається, адже, на основі цього у подальшому можна вибрати свій улюблений вид спорту, та стати здоровим та міцним, як фізично, так і морально.

Після завершення змагань діти обмінювали, завойовані у чесній спортивній боротьбі, «талони здоров’я» на призи з логотипом «Спорт для всіх» від Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», сертифікати та призи від Тернопільського обласного відділення НОК України та постійного спонсора – Видавництва «Школярик».

25 червня 2019 року «Олімпійське літо» відвідає Лановецьке  районне комунальне підприємство Оздоровчий табір «Лісова казка». «Олімпійське літо» продовжується!

1d147b3b063a3a8624310efa108a97a17379c083 dscf5590

 

Від admin