batky-geroivГолосувати розумно та відповідально, зберегти країну, не продати агресору. Батьки Героїв Майдану та АТО звернулися до громадян. « В черговий раз Україні доведеться пройти дуже складне випробування, і можливо, вперше за останні п’ять років я відчуваю такий самий жах і переживання, які відчував 20 лютого 2014 року, коли в центрі столиці однієї з найбільших країн Європи розстрілювали людей», – говорить батько Героя Небесної Сотні Устима Голоднюка – Володимир Голоднюк.

myroslava-pytak-2019
Мирослава Питак. Фото з мережі Інтернет

«Треба зробити кожному з нас правильний вибір,  правильний вибір – це наша Україна. І як як мама загиблого воїна Андрій Питака хотіла би, щоб народ зробив правильний вибір, щоб ніколи з могили мого сина не зник синьо-жовтий прапор, за який він віддав  життя», – каже мама Героя Мирослава Питак.

«В цей час коли йде війна, коли ворог вбиває наших людей, забирає нашу територію, нам треба думати, як не втратити нашу Незалежність, яку ми втратили у 1918 році», – хвилюється за долю держави мати загиблого Героя Небесної Сотні Тараса Слободяна – Марія Слободян.

«Зараз, 21-го числа я закликаю українців не голосувати за прізвища, а голосувати за Україну», –  наголошує Володимир Голоднюк.

Від admin