З п’яти легкоатлетів Тернопільщини, які брали участь у Чемпіонаті України серед молоді, що 7-8 липня тривав у місті Бахмут на Донеччині, троє повернулись додому з медалями. Як повідомляє Федерація легкої атлетики Тернопільської області, подолавши планку на висоті 175 см, срібною призеркою турніру стала Христина Стефанишина (ДЮСШ Тернопільського району, тренер Євген Кармелюк, ТНПУ ім. В.Гнатюка).

legka-stefanyshyna-600
На фото: Христина Стефаншина

Дві бронзові нагороди вибороли представники обласної ШВСМ. Так, Оксана Більчак (тренери Ольга Стефанишина та Володимир Небельський, вихованка Зборівської ДЮСШ, студентка ТНПУ ім. В.Гнатюка) посіла третє місце в бігу на 800 м з часом 2.08,57 сек.

legka-bilchak-600
На фото: на третій сходинці п’єдесталу – Оксана Більчак

Іван Карюк (тренери Чуба І.В., Васірук М.С., студент ТНПУ ім. В.Гнатюка) з результатом 16.93 м став бронзовим призером у штовханні ядра.

legka-kariuk-600
На фото: бронзовий призер – Іван Карюк

Також в штовханні ядра Олександр Шилівський (ОДЮСШ з літніх видів спорту, тренер Іван Панасюк, студент ТНПУ ім. В.Гнатюка) з результатом 16.31 м був п’ятим, і Олександр Хома (ДЮСШ Тернопільського району, тренер Євген Кармелюк, студент ТНПУ ім. В.Гнатюка), стрибнувши у висоту на 195 см, – сьомим.

Фото зі сторінки Федерації легкої атлетики Тернопільської області у соцмережах

Від admin