Людині, яка хоче користуватися найсучаснішими телекомунікаційними послугами, жити дуже цікаво – тільки встигай відстежувати новинки – технології, гаджети, продукти та приміряти їх до себе. Увагу багатьох привертає прагнення провайдерів поєднувати в одній послузі декілька: Інтернет, телебачення, зв’язок. Це зручно споживачам, а разом виходить ще й дешевше. Для людей, які живуть швидко та не «прив’язані» до домашнього дивану, важливо, щоб усі ці послуги були мобільними. Усе що потрібно – маєш при собі.

Саме цим людям буде цікавий спільний продукт телекомунікаційного провайдера ВОЛЯ та оператора мобільного зв’язку Lifecell. З травня 2018 року цей продукт вже доступний усім тернополянам.

Давайте подивимось, чим саме він може зацікавити. Є три варіанти продукту: Інтернет всюди + Кіно, Інтернет всюди + Оптимальне ТБ та Інтернет всюди + Максимальне ТБ. Вони відрізняються наповненням та ціною. Але у кожному з них є такі послуги: високошвидкісний Інтернет до 500 Мбіт/сек та високоякісне телебачення, при цьому доступ до кінотеатру Воля Cinema+ (більш, ніж 1000 відео). Можна керувати обраними каналами, переглядати кіно на мобільних гаджетах, і, водночас, користуватися мобільним зв’язком рівня 4.5G – найкращим покриттям на сьогодні в Україні. Ще одна важлива фішка продукту – доступ до соціальних мереж та мобільних додатків Lifecell не тарифікується.   А за рахунок того, що усі ці такі необхідні сучасній людині послуги зібрані у одному пакеті, абонент отримує суттєву знижку, ще й керує лише одним рахунком.

Що до різниці у наповненні цих трьох продуктів, то Інтернет всюди + Кіно крім основної послуги Інтернет, дає можливість переглядати відео у кінотеатрі Воля Cinema+ або ж на ексклюзивних каналах Cine+ на мобільних девайсах. У пакеті Інтернет всюди + Оптимальне ТБ , окрім кінотеатру ще й інтерактивне телебачення з високоякісним зображенням для великого екрану. У продукті найвищого рівня Інтернет всюди + Максимальне ТБ сконцентровано додатково більше 10 каналів у HD якості для найвибагливіших телеглядачів і в 4 рази більше мобільного трафіку, ніж в інших пакетах.

Спитаєте, чому ми й досі не назвали ціну? А тому, що зараз діє суттєва знижка для нових абонентів. Детальніше можна ознайомитися на сайті.   А ось і спойлер – зараз можна придбати Інтернет всюди + Кіно усього за 109 грн/місяць.

У Центрі продажу та обслуговування ВОЛЯ у Тернополі по вул. С. Крушельницької, 1 можна проконсультуватися та оформити замовлення.

Працює усі дні, окрім неділі, або ж ще простіше – лишити заявку на підключення на сайті.

Лайфселл в Дайджест_15.06.2018

Від admin