Патріотично-мистецьке дійство «Яблуневий сад Небесної сотні» відбудеться 24 черня в селі Росоховатець Козівського району. Долучитися до цього яскравого та багатопланового заходу запрошують усіх бажаючих керівники компанії «Агропродсервіс» Іван Чайківський та Андрій Баран разом із громадою села.

APS-jablun-sad-2018-1

В програмі великого родинного свята заплановані участь в спільному Богослужінні та освячення пам’ятника Героям Небесної Сотні та Яблуневого саду на честь Героїв Небесної Сотні. На новому спортивному майданчику «Трансформер» пройдуть змагання з міні-футболу серед шкільних команд із довколишніх сіл. А всі охочі зможуть покрутити педалями на своїх велосипедах по польовому бездоріжжю під час фестивалю велосипедного спорту «Ровер-Фест».

Цього дня в Росоховатці у великій концертній програмі виступатимуть художні колективи та виконавці з усієї Тернопільщини, гостей свята частуватимуть стравами традиційної української кухні.

«Цього разу я не тільки один з організаторів, але хочу спробувати свої сили як учасник заходу. Планую брати участь у велоперегонах, – говорить генеральний директор компанії «Агропродсервіс» Іван Чайківський. – То ж запрошую усіх, хто вміє гарно працювати і хоче гарно відпочити».

Заходи за програмою патріотично-мистецького дійства «Яблуневий сад Небесної сотні» розпочнуться з 11 години.

Від admin