Ще одна сім’я з Тернопільщини взяла участь у відомому телешоу “Хата на тата”. 28-річний Коля “Пєрєц” розповів на усю країну про свої статки, які отримав завдяки важкій праці його матері за кордоном, пишуть Тернополяни.

Живе родина у селі Сапанів Кременецького району. Тато – Микола Петручок– сільський мажор. Чоловік не соромиться та вихваляється тим, що має найкращу в селі хату, машину та власну футбольну команду. Однак, за своє життя чоловік ніколи не працював. Забезпечує його матір, яка працює за кордоном прибиральницею в готелі.

Чоловік має дружину Валентину та двох дітей. Його жінка каже, що Микола витрачає кошти на себе та свої розваги.

– Якби мама знала, як Коля легко витрачає її гроші, то вона б одразу приїхала та відправила його на заробітки. Чужі гроші легко тратити. Він роками бреше, що гроші потрібні на дітей, продукти та ремонт. Чоловік любить погуляти, випити пива та відпочити з друзями, яких пригощає за свій кошт, – каже дружина Миколи.

Не соромлячись телекамер, чоловік дзвонить своїй мамі та просить вислати грошей. Микола любить хизуватися перед односельцями та купує собі дорогі речі.

– Я нічого не роблю і відпочиваю. В селі роботи немає, а десь їздити за дві тисячі гривень я не хочу. В селі роботи немає. Я собі живу, як живу, мене все влаштовує, – говорить тато. 

На відміну від чоловіка, дружина Валя, не сидить вдома та працює завідуючою клубу, керує ансамблями, церковним хором, на громадських засадах працює депутатом в сільській раді та отримує за це все 2500 тисячі гривень. Жінка не хоче сидіти на шиї у свекрухи, тому намагається багато працювати. Валентина вирощує малину та овочі, щоб продавати їх.

За умовами шоу мама поїхала на відпочинок, а тато залишився вдома, щоб виконувати всі її обов’язки. Чи вдасться програмі Хата на тата 6 сезон у випуску 13 від 11.12.2017 перевиховати гуляку і розтлумачити йому, що саме чоловік має утримувати сім’ю і допомагати дружині? Тому, дивіться як пройшов тиждень пекла у тата Колі Петручок просто зараз – дивіться у випуску “Хата на тата” на сайті “СТБ”.

Від admin