2-7 липня в Архикатедральному Соборі Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці відбувся перший тур літніх дитячих таборів для дітей віком від 7 до 12 років. Програма заходу була присвячена тематиці Святих Тайн. Кожного дня для близько 50 дітей під проводом сестри Андреї із згромадження сестер Пресвятої Родини та 4-ох аніматорів було організовано катехитичні науки, різноманітні ігри та забави.

Другий тур відбудеться у с. Яблуниця Яремчанського району Івано-Франківської області з 19 по 26 липня. Темою табору буде життя святих. До участі зголосилося близько 40 дітей.

За словами настоятеля Архикатедри о. Андрія Романківа, останній табір – “Весела канікули з Богом” – відбудеться з 13 по 18 серпня під проводом семінаристів Тернопільської духовної семінарії та аніматорів. Очукіють близько 200 учасників. Організатори запланували для дітей та молоді велику кількість різноманітних ігор та забав. У катехитичних науках акцент зроблять на Святих Тайнах та, як каже гасло табору, навчать присутніх перебувати “в контакті з Богом”.

Від admin