Станом на 12 липня більше 26 тис. неповнолітніх було охоплено різними формами відпочинку в 425 таборах з денним перебуванням і таборах праці й відпочинку.  Понад 41,5 тис. школярів (40,4 відс. від їх загального числа в області) забезпечено оздоровленням і відпочинком. На ці потреби використано 1,05 млн. грн. з місцевих бюджетів і 83 тис. позабюджетних коштів. Саме в закладах цього типу послугами відпочинку скористались 491 вихованець обласних інтернатних закладів (24 відс. від загального контингенту), а оздоровленням – 274 дітей (на що передбачено відповідно 341,8 і 671,4 тис. грн.). 197 неповнолітніх зі шкіл-інтернатів оздоровлюються за благодійні кошти.

119 тис. грн з різних бюджетів спрямовано на оздоровлення та відпочинок 67 дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, – учнів професійно-технічних навчальних закладів області.

У наступну половину літнього сезону необхідно сповна використати всі можливості оздоровчої кампанії для поліпшення стану здоров’я дітей, реалізації права кожного учня на оздоровлення та змістовний відпочинок.

 

Від admin