На території комплексу Збаразького замку було проведено нараду за участю голови облдержадміністрації Валентина Хоптяна. На якій презентували план ведення робіт та проект майбутнього кінно-мистецького театру під відкритим небом імені князя Дмитра Байди-Вишневецького.

Як доповів перший заступник голови ОДА Микола Головач, на даний час на об’єкті здійснюються будівельно-монтажні роботи з реставрації стіни, яка оточує замок, незабаром заплановано розпочати мощення території, яке здійснюватиметься за спеціальними технологіями, зроблено планування верхньої частини театру.

Крім того, у перспективі, заплановано спорудити поблизу комплексу конюшню, трибуни для глядачів, обгородити територію кінно-мистецького театру  частоколом, встановити дві брами, здійснити озеленення та освітлення території.

Нагадаємо, що 6 травня 2012 року з ініціативи голови обласної державної адміністрації Валентина Хоптяна у м. Збаражі, на території, прилеглій до замку, розпочато спорудження кінно-мистецького театру під відкритим небом імені князя Дмитра Байди-Вишневецького.

Від admin