Не втрачає актуальності послуга служби зайнятості для роботодавців – міні-ярмарок вакансій. В приміщенні Тернопільського міськрайонного центру зайнятості фахівці відділу взаємодії з роботодавцями провели міні-ярмарок вакансій на замовлення ТОВ “Тернопільський м’ясокомбінат” та ПРАТ “Тернопільавто”.

У заході брали участь HR- директор ТОВ “Тернопільський м’ясокомбінат” Артур Марцис та юрисконсульт ПРАТ “Тернопільавто” Томаш-Теодор Кантелюк, які презентували свої організації, охарактеризувавши основні напрямки їх діяльності. Вони ознайомили безробітних із вимогами до запропонованих ними вакансій “бухгалтер”, “економіст”, “обліковець”, “бухгалтер з виробництва”, “економіст з праці”, “бухгалтер торгівельний”.

Учасники заходу отримали інформацію про умови працевлаштування, соціальні гарантії, специфіку виконання робіт та вимоги до претендентів за кожною із заявлених вакансій, перспективні вакансії, можливості кар’єрного росту. На час міні-ярмарку для представників роботодавців було створено всі умови для зручного проведення співбесіди з претендентами на робочі місця.

Під час заходу безробітні активно спілкувались, ставили питання, на які отримали вичерпні відповіді. У заході прийняли участь 20 осіб, які зацікавились працевлаштуванням на підприємства, залишили свої резюме та контактні дані.

Наприкінці зустрічі А.Марцис та Т.Картелюк висловили подяку працівникам центру зайнятості за організацію заходу, відзначивши плідність та зручність його проведення, була досягнута домовленість щодо подальшої співпраці, в т. ч. в плані розміщення презентаційних та інформаційних матеріалів роботодавців в центрі зайнятості.

2018-07-11 міні-ярмарок1

Від admin