Впродовж двох днів – 7-8 липня у Тернополі відбувся І Кулінарний Кубок Західної України у якому за звання кращого змагалися 60 кухарів та су-шефів з Києва, Дніпра, Одеси, Харкова, Чернігова, Львова, Чернівців, Івано-Франківська, Луцька, Рівного, Трускавця, Кам’янського, Тернополя та багатьох інших міст.

Змагання відбувалися у п’яти номінаціях: «Холодна закуска», «Салати», «Гаряча закуска», «Перша страва» та «Основна страва». Готували учасники лише страви з риби.  Переможці кожної номінації зійшлися у фінал Кубку – у змаганні номінації «Чорний ящик». У «Чорному ящику» були представлені продукти, з яких за 15 хвилин треба було придумати рецепт і ще за наступні 45 хвилин приготувати страву.

Переможці першого, другого та третього місць були нагороджені Кубками, сертифікатами, медалями, які вручав міський голова Тернополя Сергій Надал, а також цінними подарунками. Переможець номінації «Чорний ящик» Михайло Завлевський з міста Львів отримав сертифікат на навчання у Кулінарній академії Асоціації кухарів України та безкоштовну поїзду в Одесу на Супер Кубок України з Кулінарії 2018.

Організатори Кубку висловлюють подяку усім партнерам, учасникам та суддям, які підтримали проведення заходу.

Результати Кулінарного Кубку Західної України 2018

Номінація «Холодна закуска»:

  1. Христич Марія (Київ)
  2. Карбун Ганна (Одеса)
  3. Мазур Сергій (Львів)

Номінація «Салати»:

  1. Поворозник Надія (Тернопіль)
  2. Зубик Олег (Тернопіль)
  3. Струтинська Ірина (Тернопіль)

Номінація «Гаряча закуска»:

  • Ляшук Ярослав (Львів)
  • Пригродський Олег (Івано-Франківськ)
  • Карбун Ганна (Одеса)

Номінація «Перша страва»:

  1. Залевський Михайло (Львів)
  2. Трофіменко Василь (Тернопіль)
  3. Пригродський Олег (Івано-Франківськ) та Матушинський Дмитро (Житомир)

Номінація «Основна страва»:

  1. Залевський Михайло (Львів)
  2. Cтрутинська Ірина (Тернопіль)
  3. Кисляк Іван (Тернопіль)

D71_7628

Від admin