Тернополяни просять очистити дороги міста від бруду. Відповідну петицію уже подали на сайт Тернопільської міської ради:  

«Станом на зараз всі дороги після кожного дощу чи снігу перетворюються в болотну кашу. Не будемо зараз обговорювати якість самих доріг (мабуть найгірші в Україні, ями по коліно), це інша тема. 

Болото на дорозі не береться просто так, це звичайна земля, яка через опади опиняється на дорозі і розноситься автомобілями на інші дороги. 

Рішення дуже просте: створіть групу, яка буде займатись ремонтом бордюрного каменю (так, бордюри потрібні для чистоти, а не щоб мажори не виїжджали на газон), щоб там не було щілин, і щоб рівень землі по іншу сторону був на 1-2см нижчий. Також потрібно в більшості мість зробити висоту бордюрів нижчою, не більше 10см, так як відчинити двері на припаркованому сучасному автомобілі страшно а часто неможливо. Це реальна проблема і дискомфорт. Машина брудна через 10хв після мийки, і двері та бампера страждають під час парковки. Чистота та акуратність автомобілів також впливають на вигляд і позитивне враження про місто. А чистота автомобілів – чистота одягу та охайний вигляд мешканців. Хочемо бути ближче до Європи? Зробіть ці прості речі», – пише автор Антон  Юрків.

Нагадаємо, щоб цю петицію розглянули у міській раді – за 30 днів вона має зібрати 300 підписів

Джерело: TeNews 

Від admin