Голова найбільшої націоналістичної партії України зізнався, що статус зобов’язує його “вдягати те, що не завжди хочеться одягати, їздити на тому авто, на якому не обов’язково хочеться їздити”.

Лідер “Свободи” Олег Тягнибок зізнався, що був змушений продати свою “Тойоту Ленд крузер”, яку декларував перед минулими президентськими виборами через те, що не зміг виплачувати кредит, а наразі користується партійною “Тойотою Секвоя”.

“Ленд крузер”, я продав ще в серпні минулого року. Через те, що не вигідно було далі виплачувати відсотки за семирічним кредитом. А зараз ситуація така, що власного авта я не маю”, – заявив Тягнибок.

Утім, на питання, на чому він зараз їздить, лідер “Свободи” відповів: “Мене обслуговують службові партійні автомобілі. Це, наприклад “Тойота-Секвоя”, яка є власністю члена “Свободи”. Підписали договір оренди, і організація використовує цей транспорт”.

Утім, як зізнався Тягнибок, “понтів він не любить і, якби була його воля, їздив би на невеличкому авто, аби було легше паркуватися в місті”.

“Я взагалі “понтів” не люблю – щось там десь показувати, що я ніби велике цабе і таке інше. Але я є головою політичної партії, котра фактично є четвертою в Україні – у великій європейській державі. Я є публічною людиною, на превеликий жаль, вимушений вдягати те, що не завжди хочу одягати, їздити на тому авто, на якому я не обов’язково хочу їздити”, – додав лідер “Свободи”.

Від admin