У Тернополі 12 травня люди перекрили дорогу на вул. Кн. Острозького. Вони мітингували проти рішення міськради, а саме – проти будівництва двостороннього проїзду на місці бульвару, який ще відомий як “Калиновий бескид”. Його облаштували у 2008 році на стику вулиць Кн.Острозького і Й.Перля. За їх словами, влада має намір відкрити проїзд з вул. Живова до вул. Острозького.

Під час протесту люди перекрили дорогу на вул. Кн. Острозького. Відтак, проїзд транспорту був заблокований більше, ніж на півгодини. Страйкарі дали проїхати лише кареті швидкої допомоги та авто із закордонними номерами. Тернополяни наголосили, що наразі це попереджувальна акція. Якщо влада не відреагує на їх прохання, страйкуватимуть надалі.

– Ми вже неодноразово зверталися до місцевих чиновників. Однак досі чекаємо відповіді, – обурюється місцева мешканка пані Надія. – “Калиновий бескид” – єдина зелена зона і окраса мікрорайону, яка є біля нас. У нас тут шалений транспортний рух, відтак – значний рівень загазованості. Тому владі слід дослухатись до вимог людей.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тернопільська Липа

Від admin