ХІХ з’їзд Аграрної партії відбувся 5 березня 2019 року. На ньому, серед іншого, обрали новий склад політичної ради партії, куди увійшли п’ять представників від Тернопілля. До складу політради обрано: голову Тернопільської обласної організації Аграрної партії України Івана Чайківського, керівника апарату Володимира Мужевича, членів обласної організації Людмилу Немцеву, Олега Дармограя, Віталія Шаховала, – пише «BezTaby.te.ua».

agrarna-zizd-2019-1

«Динаміка росту нашої партійної організації, її участь та результат у виборах до ОТГ підвищує її питому вагу в структурі партійних організацій України, – коментує рішення з’їзду Іван Чайківський. – Саме тому кількість тернополян у керівних органах партії збільшилася. Це, в першу чергу, відповідальність за долю нашої організації у такий непростий передвиборчий період».

Про готовність членів партії брати участь у виборах до Верховної ради України заявив делегатам з’їзду голова політсили Юрій Крутько.

«Нашою головною стратегічною метою є участь і перемога у парламентських виборах. Ми повинні прийти до Верховної Ради з пакетом готових законопроектів, які поліпшать життя громадян. На сьогоднішній день кропітка робота з підготовки законодавчих документів є рівноцінним завданням для партії, не менш важливим, ніж, власне, перемога на виборах до парламенту», – наголосив Юрій Крутько.

Про можливості переходу від партії ОТГ до парламентської партії говорив і відомий політтехнолог Володимир Грановський.

«Усі звикли до думки, що село – це нижче, а місто – це вище в культурному, інфраструктурному, економічному сенсі слова. Завдання Аграрної партії – зробити так, аби якість життя в сільській місцевості була не нижчою, ніж у місті, – зазначив Володимир Грановський і додав: – Партія повинна мати стратегію участі в політичному, соціальному, культурному житті країни, а також економіці, виходячи за межі аграрної тематики».
Окрім поточних питань, члени Аграрної партії України озвучили головну вимогу до державної влади сьогодні: показати справжню шану європейським цінностям – провести президентські вибори чесно та без порушень, забезпечити кожному громадянину вільне волевиявлення.

 

Від admin