Серед найболючіших проблем тернопільської молоді, першу позицію займає безробіття. Студенти та випускники оббивають пороги фірм та підприємств, звертаються в агенції з працевлаштування, намагаються знайти роботу через знайомства, і в кінці-кінців працюють не по професії та незадоволені заробітною платою.

Молодіжна організація AIESEC позбавить студентів від щотижневого перегляду видань з працевлаштування та проходженню сотні співбесід, котрі займають багато часу. Активісти влаштовують ярмарку вакансій.

31 березня в приміщенні Українського Дому «Перемога» відбудеться захід, де 11 провідних міжнародних , всеукраїнських та регіональних компаній запрошуватимуть на роботу молодих спеціалістів, в обличчях тернопільської молоді.

–    Таку ярмарку ми проводимо вже вдруге. Вона особливо корисна тим, що буде можливість поспілкуватись особисто із працедавцями, представити їм власні якості та вияснити найбільш турбуючи запитання. Тернополянам необхідно лише принести з собою резюме в кількох екземплярах, щоб одразу ж залишити його для перегляду в різні фірми, пояснює президент локального комітету організації Остап Стець.

Зокрема на ярмарку будуть центри оцінки власних сильних та слабких сторін, а це допоможе визначити до якої роботи людина має більші перспективи, що їй краще вдається і чи правильно вона оцінює свої можливості. Водночас такі центри стануть етапом відбору у провідні кампанії регіону.

Олена Лисиця

Від admin