12 жовтня у Тернополі відбувся обласний чемпіонат з легкоатлетичного кросу, на якому блискуче виступили вихованці відділення легкої атлетики КЗ “ДЮСШ Гусятинської селищної ради”.

Юні спортсмени повернулися додому з багатим урожаєм нагород: чотири медалі різного ґатунку стали заслуженою винагородою за наполегливі тренування. Золоту медаль на дистанції 3000 метрів у найстаршій віковій категорії здобула Діана Палюх, її тренер – Василь Комар. Срібну медаль на тій же дистанції та у тій же віковій категорії виборов Василь Безкоровайний, а бронзову – Діана Мудеревич на дистанції 2000 метрів. Ще одну бронзову медаль, але вже на дистанції 3000 метрів, завоював Владислав Пізнюр, якого тренує Ігор Шовдра.

Крім медалей, усі призери отримали грошові винагороди та цінні подарунки від організаторів змагань.

Варто відзначити і дебютний виступ на обласних змаганнях Олександра Пиріга та Давида Гайдука. Незважаючи на перший досвід, юні спортсмени показали високий рівень підготовки та побили свої особисті рекорди.

Ці успіхи є результатом наполегливої праці тренерів та спортсменів. Віримо, що це лише початок великих спортивних досягнень гусятинських легкоатлетів.