13 жовтня близько 18:10 у селі Лозова сталася страшна дорожньо-транспортна пригода. Водій автомобіля Dacia Logan, не впоравшись з керуванням, з’їхав з дороги та зіткнувся з електроопорою.

Внаслідок аварії 19-річний пасажир загинув на місці події. Ще двох осіб, пасажира та водія, з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізували до травматологічного відділення.

На місці події працювали слідчі Збаразького відділення поліції та відділу розслідування злочинів у сфері транспорту ГУНП в Тернопільській області. У водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. За результатами огляду місця події та опитування очевидців, поліцейські затримали водія та помістили його в ізолятор тимчасового тримання.

За даним фактом слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.