1 жовтня в Україні відзначають День захисників і захисниць, День Українського козацтва, День ветерана, День молитви за всіх полеглих за свободу і державність України, Покрови Пресвятої Богородиці.

З нагоди цих свят студенти стоматологічного факультету ТНМУ організували благодійний ярмарок. Метою цього заходу став збір коштів на потреби 3-ої окремої штурмової бригади (3 ОШБр) підрозділу Збройних сил України.

Майбутні стоматологи разом з науково-педагогічними працівниками факультету розпочали благодійний ярмарок з хвилини мовчання, вшанувавши пам’ять загиблих унаслідок збройної агресії РФ, разом виконали гімн України.

У дворі корпусів на вулиці Олени Теліги панувала неймовірна атмосфера. Гостей та учасників ярмарки частували традиційними українськими стравами: варениками зі шкварками, дерунами зі сметаною, печеною картоплею з салом, млинцями. Для поціновувачів смаколиків на столах було представлено різну випічку. Лунали українські пісні під акомпанемент гітари.

Результат потішив організаторів, оскільки вдалося зібрати 70000 гривень, які будуть спрямовані на придбання FPV-дронів для 3 ОШБр.