Авторка та виконавиця TANYA DOLYA випустила нову пісню «Спогади». Це музичний трек про наше життя і місто, яким воно було раніше… Про те, як змінився час і як змінилися ми. Про швидкоплинність таких дорогих речей як дружба, щире спілкування, рідне коло близьких людей і кохання.

«Кожен відчуває музику по-своєму. Мої асоціації і те, що надихнуло на створення пісні, то моя історія, загальний настрій останніх років. Багатьох друзів життя порозкидало по різних куточках світу та України. За цей час було багато втрат. Ми розуміємо, як швидко змінюється наше життя, як змінюємося ми. Сумуємо за друзями й коханими, які не можуть бути тут і зараз з нами. Але так хочеться простих речей: теплих зустрічей за кавою, щирого спілкування, просто разом посидіти і відчути настрій близьких людей. Побачити, що у них все добре.
Ми, ніби, поставили якусь частину життя на паузу. І ховаємося від цих думок за купою справ, за які беремося і робимо
» – розповідає TANYA DOLYA.

Насправді пісня «Спогади» – вона про наш новий шанс і наше майбутнє. Ми віримо, що знову настане час теплих моментів і зустрічей. Вільний подих міста розправить наші крила! Воно оживе, а ми так само, або й більше, будемо любити його затишні куточки. Повернуться друзі, а закохані знайдуть одне одного.

Відео до пісні створив відомий український режисер Влад Разіховський. Його попередні роботи, то відомі музичні кліпи для гуртів «Без обмежень», «Друга ріка», Олександра Пономарьова, Таяни. У стриманій манері неяскравих кадрів йому вдалося передати справжній настрій пісні.

Пісня «Спогади» це один з трьох нових треків, які випустить TANYA DOLYA цієї осені. Реалізація її творчого задуму стала можливою завдяки стипендії від Українського культурного фонду.

TANYA DOLYA в Instagram https://instagram.com/tanya.dolyaa TANYA DOLYA в Facebook https://www.facebook.com/dolyatanya