Сьогодні, 16 жовтня, до Лановецької громади завітали Джастін Джексон Сікріс, заступник Директора програм «Глобал Комьюнітіз» в Україні, Кудратулла Нур, операційний директор представництва програм «Глобал Комьюнітіз» в Україні, Олег Процик, програмний спеціаліст програми DOBRE, Володимир Крижанівський, консультант програми DOBRE, Тетяна Вербицька, представник Українського кризового медіа-центру.

Під час зустрічі з керівництвом Лановецької громади підбили підсумки співпраці – втілені проекти та ті, реалізація яких триває.

Згодом представники «Глобал Комьюнітіз» і програми DOBRE оглянули реалізовані в Лановецькій громаді проекти в рамках програми, зокрема, Культурний центр Єловицьких, «Урбан сад Ланівці», простір з покращеною інфраструктурою для підприємців та мешканців у місті Ланівцях та коворкінг простір для підприємців.

Також взяли участь у засіданні робочої групи з питань місцевого економічного розвитку, де відбувся офіційний запуск програми фінансової підтримки для місцевого бізнесу розробленої в рамках DOBRE.

Окрім цього гості Лановецької громади зустрілися з представниками комунального підприємства та учасниками Молодіжної ради, ознайомилися з їх діяльністю та втіленими проектами.

Джастін Сікріс відзначив хороші результати Лановецької громади, енергійність та креатив.

Вікторія Хом’як, секретар міської ради, зазначила, що пишається проробленою роботою, проте найбільше – нашими людьми, адже це рушійна сила.