Фахівці Кременецького районного управління ГУ ДСНС України у Тернопільській області провели для учнів Нападівської філії Борсуківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів «Єдиний урок безпеки». Під час заходу рятувальники ознайомили дітей з алгоритмами дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, зокрема, пожеж, надзвичайних ситуацій техногенного характеру та під час повітряної тривоги.

Особливу увагу було приділено мінній безпеці. Дітям пояснили, як розпізнати підозрілі предмети та як діяти, якщо виявили вибухонебезпечний предмет. Практичні заняття допомогли школярам закріпити отримані знання.

Крім того, рятувальники провели профорієнтаційну роботу. Вони розповіли про особливості професії рятувальника, продемонстрували спеціальне обладнання та поділилися особистим досвідом. Такий захід допомагає молоді визначитися з майбутньою професією та обрати шлях служіння людям.

«Єдиний урок безпеки» – це важлива ініціатива, яка допомагає формувати у дітей навички безпечної поведінки та підготувати їх до можливих надзвичайних ситуацій. Завдяки таким заходам ми робимо наш регіон безпечнішим», – зазначили в ДСНС.