Страшна війна без жалю забрала життя ще одного нашого Героя – захисника, мужнього бійця та земляка, який боронив українську землю від російського окупанта.

Віктор Кривенький, вірний військовій присязі, з честю і гідністю виконав свій громадянський та військовий обов’язок – до останнього захищав Батьківщину, суверенітет та незалежність України, загинув при виконанні бойового завдання 23 липня 2023 поблизу населеного пункту Григорівка Донецької області.

Завжди привітний та радісний – таким Героя запам’ятають односельці, побратими і всі, хто був з ним знайомий.

Віктор був зразковим сином та братом. І на своїх плечах тримав величезний героїзм, завдяки якому військовослужбовець захищав рідну країну до останнього подиху.

Церемонія прощання з полеглим захисником розпочалась біля рідної домівки, опісля чин поховання було продовжено у церкві Царя Христа.

Пролунав Державний Гімн, військовий салют і матері вручили символ держави, котрим була вкрита домовина… За цей синьо-жовтий стяг до останнього боровся її син. За вільну Україну. За кожного з нас.

Під скорботну мелодію духового оркестру та з усіма військовими почестями, поховали Героя на місцевому кладовищі села Жизномир.

Дякуємо Віктору, що боронив рідну землю, рідну домівку, кожного з нас…

Вічна шана тобі, Воїне! Слава Україні! Героям слава!