Благодійний захід  відбудеться у четвер, 24 жовтня, у Тернополі. Дійство проходитиме на майданчику біля третьої школи, що на вулиці Грушевського. Розпочнеться дійство з 15-30 благодійним ярмарком та концертом тернопільських творчих колективів та виконавців.

У програмі виступлять лауреатка всеукраїнських та міжнародних конкурсів Злата Клепач, солістка студії TNG Dance Company Олександра Клиш, лауреатка всеукраїнських та міжнародних конкурсів та фестивалів, фіналістка цьогорічного фіналу Національного відбору на дитяче “Євробачення”, юна тернопільська зірочка Ангеліна Глогусь, солістка студії TNG Dance Company, чемпіонка світу із сучасної хореографії Dance World Cup у групових танцях, переможниця всеукраїнських чемпіонатів у соло Евеліна Бартащук, солістка народного театру пісні «Для тебе» відділу творчої самореалізації та виховання ЗУНУ, лауреатка міжнародних та всеукраїнських конкурсів Ілона Дядьо, співачка, телеведуча та ведуча івентів, авторка власних пісень Ксенія Кічак, співачка, композиторка, авторка власних пісень Надія Гураль та інші артисти.

Основною «родзинкою» дійства стане патріотичний поетичний креативний перфоменс «Вірші, написані під кулями» (автор ідеї та режисер-постановник Любов Борисяк).

Усі кошти, зібрані під час дійства, будуть витрачені на комплектацію тактичних аптечок для порятунку життя бійців.

Організовує захід благодійний фонд «Штаб «Перемога» за сприяння Тернопільської спеціалізованої школи №3 з поглибленим вивченням іноземних мов.

Живий звук.

Від admin2