Долучайтеся до найбільшого у світі фотоконкурсу «Вікі любить пам’ятки»! З 1 по 31 жовтня подавайте власні фото та відео об’єктів культурної спадщини України та змагайтеся за цінні призи.

Ваші світлини та відео зможуть ілюструвати статті у Вікіпедії, де їх щодня переглядатимуть мільйони людей з усього світу. Тож це можливість представити світові культурну спадщину України і позмагатися за цінні призи.

Для документування злочинів Росії щодо знищення культурної спадщини України цьогоріч вдруге відбудеться спецномінація «Війна руйнує пам’ятки». Уперше відбудеться спеціальна номінація «Польська спадщина». Також будуть спецномінації «Німецька спадщина», «Єврейська спадщина» (також включає караїмські пам’ятки), «Відео», «Фотоплівка», «Елементи екстер’єру», «Інтер’єри» та відзнака «Визначні місця Харкова».

Десять найкращих фото з України представлять країну на міжнародному рівні. Також у конкурсі є ще багато призових номінацій.

Зверніть увагу, що цього року приймаються лише ті роботи, які були зроблені до 30 червня 2024 року включно. Але для робіт із зображенням інтер’єру пам’яток обмежень по часу нема!

Подавайте світлини та відео для створення відкритого архіву зображень нерухомої культурної спадщини нашої Батьківщини, щоб показати її неповторну багатогранність та ідентичність.