Щире піклування та позитивні емоції під час візиту до Центру соціально-психологічної реабілітації дітей дарували вихованцям співробітники кадрового забезпечення та ювенальної превенції Головного управління Національної поліції в Тернопільській області.

До правоохоронців із проханням звернулася сім’я, яка тривалий час проживає за кордоном передати подарунки малечі, які потребують особливої уваги та підтримки.

Старший інспектор з особливих доручень відділу ювенальної превенції Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Мирослава Сафанюк переконана, що оточувати турботою та берегти таких дітей – обов’язок кожного.

Там, де діти – непідробні емоції. Ляльки, передані благодійником, викликали у вихованців щирі усмішки.

«Наші вихованці з нетерпінням чекають в гості правоохоронців. Вони завжди відгукуються на наші прохання й готові допомогти в будь-який час», – каже директор Центру соціально-психологічної реабілітації дітей Наталія Костюк.

Ще одну ляльку працівники поліції подарували 3-річній Софійці – доньці загиблого бійця об’єднаної штурмової бригади «Лють» Романа Слоти з Чортківщини. Під час виконання бойового завдання поліцейський віддав своє життя за свободу і мир українців.

Такі добрі справи доводять, що навіть у найважчі часи підтримка та доброта можуть принести радість тим, хто її найбільше потребує.