Учора для спільноти рятувальників відбулася пам’ятна подія – вихід на заслужений відпочинок ветерана пожежної служби, Миколи Володимировича Хмарного. Протягом багатьох років він віддавав усі свої сили та знання службі громаді, рятуючи життя людей та майно.

Микола Володимирович – це справжній професіонал своєї справи, який завжди був готовий прийти на допомогу в будь-яку хвилину. Його досвід, мудрість та лідерські якості завжди були взірцем для його колег.

“Відповідно до давнього звичаю, ми символічно “гасимо” вогонь службових буднів, обливаючи Миколу Володимировича водою. Цей ритуал означає очищення від турбот служби і початок нового, спокійного етапу життя. Нехай ця вода принесе у Ваше життя свіжість, радість та благополуччя.”

Колектив 4 державного пожежно-рятувального загону 9-ї державної пожежно-рятувальної частини щиро вдячний Миколі Володимировичу за його самовіддану службу.

Нехай цей новий етап життя стане для Вас, Миколо Володимировичу, часом для відпочинку, подорожей та здійснення всіх Ваших мрій.